A Lakatos Dekor Bt. a tágabb értelemben vett nyomdaipari szolgáltatások széles skáláját nyújtja. Nyomdász végzettségű, 30 éves szakmai gyakorlattal rendelkező vezető irányítása alatt a reklám grafika elkészítésétől kezdve a reklámajándék tárgyak emblémázásán keresztül a színes prospektusok készítéséig valamennyi tevékenységet el tudjuk végezni. Tágas, modern műhelyünkben a korszerű nyomdaipari technikai elemei éppúgy megtalálhatók, mint a nagy mennyiségű sorozatgyártásra alkalmas „jó öreg” Svécia félautómata szitanyomógép. Az egyedi termékek gyártását is elérhető áron tudjuk biztosítani. (pl. egyedi feliratok készítése pólókra és egyéb hordozókra) Mivel a Present Perfect forgalmazói hálózat tagjai vagyunk, a reklámajándéktárgyakat kedvező áron be tudjuk szerezni, de bármely hozott anyagra is dolgozunk. Az ajándáktárgyak kiválasztását (szín, méret, érték…stb alapján)  a web áruházunkból is meg tudja valósítani. www.lakatos.presentperfect.hu

2014. évtől felvettük tevékenységeink közé a címkenyomtatást. A címkenyomó gép alkalmas arra, hogy nagy szériákat (több tíz-, vagy százezres tételben), rövid határidőre elkészítsen. Előnye még, hogy a viszonylag kistételű, változó tartalmú címkéket is rövid határidőre, plusz költség nélkül gyártani tudjuk vele.  Ez a két lehetőség alkalmassá teszi a címkenyomtatás területét arra, hogy akár nagy megrendelőket, akár a lakossági megrendelést is el tudjuk látni. A címkenyomtatás felhasználási területeiről a Referenciáink programpontban tájékozódhat.

Összefoglalóan felsorolva az alábbi tevékenységet végezzük:

  • grafikai, arculati tervek készítése,
  • cégtáblák, megállító táblák, útbaigazító táblák készítése,
  • veszélyt jelző matricák, ADR bárcák , kuka matricák készítése,
  • járműdekoráció (biciklitől a kamionig),
  • reklámajándék tárgyak értékesítése web áruház, minta és katalógus alapján,
  • öntapadós címkék gyártása,
  • emblémázás (direkt és transfer szita, flockolás, tamponozás, digitális nyomtatás, kontúrvágás)
  • névjegykártyák, esküvői meghívók, katalógusok készítése ,
  • levélpapírok, borítékok készítése…..stb.
  • címkenyomtatás (boros és pálinkás üvegek, termékjelölő címkék)

Web oldalunkon keresztül árajánlatot kérhet, melyet kollegáink a lehető legrövidebb idő alatt elkészítenek Önöknek. Ha személyesen akar meggyőződni valamely technológiával gyártott végtermék minőségéről – időpont egyeztetést követően – szívesen látjuk műhelyünkben.

Kedveljen (Lájkoljon) minket és kövesse figyelemmel akcióinkat a facebookon is!
Facebook: Lakatos Dekor Bt.

Figyelje akcióinkat itt és a facebookon a Lakatos Dekor Bt névre kattintva.  

Üdvözlettel: Lakatos József cégvezető