SZOLGÁLTATÁSOK

Elöljáróban fontos tudni, hogy a különböző nyomdai eljárások közül való választást az anyag minősége, a darabszám, a tervezett felhasználás módja, a tárgy formája és a rányomandó kép tulajdonságai határozzák meg.

cégdekoráció:
cégtáblák, cégfeliratok, útbaigazító táblák, veszélyt jelző táblák, megállító táblák , plasztikus betűk stb. készítése

címkenyomtatás

Korszerű címkenyomó gép segítségével tudjuk elkészíteni egyedi ötleteit boros, pálinkás …stb üvegekre, vagy bármely termékjelölő címkét igényei szerint kis és nagy szériában.

digitális nyomtatás:

Kis példányszámú feliratozásánál költség hatékony módszer. A digitális transfer: vágó / nyomtató géppel készített bármilyen színű és felbontású logó, fénykép...stb.
A hagyományos felhasználási területen kívül(öntapadós matricák) a nagy felbontású fényképek, festmények mintáiból készíthető reprodukció vele speciális anyagra, amelyet hő transferrel sütünk fel a hordozóra. Teljesen egyedi igények is kielégíthetők vele, mert selyemre és néhány speciális vászonra is nyomtatható - akár fénykép minőségű - embléma.

Diákok és különböző baráti és egyéb közösségek kiváló ajándékozási módszere lehet az egyedi feliratot tartalmazó termék.

direkt szitanyomás:
a festéket közvetlenül az anyagra visszük fel (egy színnél, vagy több, de egymástól elkülönült helyen lévő színnél, nagy mennyiség esetén ajánlott)

digitális transfer:
vágó / nyomtató géppel készített bármilyen színű és felbontású logó, fénykép...stb. Készítünk ponyvára és táblára is szöveget, képet. (kis tételeknél is ajánlott, szinte korlátlan lehetőséget jelent)

flock transfer:
A betűt, vagy a nem túl bonyolult logót egy speciális, plüss hatású anyagból vágjuk ki és ezt sütjük fel az anyagra. (főként baseball sapkákra, munkaruhákra és pólókra ajánljuk. Rendkívül mutatós (3d hatású!)

grafika és arculatterv készítés

Ha nincs elképzelése, de hatásos reklámot szeretne termékének, tevékenységének, mi megtervezzük. Ha van elképzelése, de nincs lehetősége a megfelelő formátumban elkészíteni, mi elkészítjük.

 

szórólapok, névjegykártyák, kártyanaptárak, prospektusok :

A 80 - 300 grammos papírig , a matt, félfényes, fényes papírig bármilyen névjegykártyát, szórólapot, kártyanaptárat elkészítünk.

transfer szitanyomás:
A festéket egy speciális  papírra visszük és a papírról sütjük fel a termékre (több színnél és színátmenetes vagy passzerpontos logóknál , nagy mennyiség esetén ajánlott munkaruhák, esernyők esetében is)

tamponnyomás:
tamponnyomó géppel valamely grafika vagy szöveg felvitele a termékre egy  színnel. Felhasználási területe széles: tollak, öngyújtók, kis méretű reklámajándék tárgyak...stb)